Parmaskinka med pepparrotsost 4p
Den här förrätten har italiensk förebild. Lövtunna skivor av parmaskinka eller någon annan lufttorkad skinka ska det vara.
Och osten ska smaka starkt av pepparrot och milt syrligt av kesella och crème fraiche. Smaka dig fram! Servera gärna rädisor till.
Ingredienser
400 400 g tunt skivad parmaskinka
1 1 dl kesella
1/2 1/2 dl crème fraiche
1 1 bit pepparrot, liten
salt och vitpeppar
säsongens sallad
Gör så här
1. Skala pepparroten och riv den.
2. Blanda pepparrot, kesella och crème fraiche. Krydda med salt och nymalen peppar. Blanda till en slät massa.
3. Lägg upp de sköljda sallatsbladen, skinkan och pepparrotsosten vackert på tallrikar.
SMAKLIG MÅLTID

Och osten ska smaka starkt av pepparrot och milt syrligt av kesella och crème fraiche. Smaka dig fram! Servera gärna rädisor till.
Ingredienser
400 400 g tunt skivad parmaskinka
1 1 dl kesella
1/2 1/2 dl crème fraiche
1 1 bit pepparrot, liten
salt och vitpeppar
säsongens sallad
Gör så här
1. Skala pepparroten och riv den.
2. Blanda pepparrot, kesella och crème fraiche. Krydda med salt och nymalen peppar. Blanda till en slät massa.
3. Lägg upp de sköljda sallatsbladen, skinkan och pepparrotsosten vackert på tallrikar.
SMAKLIG MÅLTID

Kommentarer
Trackback