Parmaskinka med pepparrotsost 4p

Den här förrätten har italiensk förebild. Lövtunna skivor av parmaskinka eller någon annan lufttorkad skinka ska det vara.
Och osten ska smaka starkt av pepparrot och milt syrligt av kesella och crème fraiche. Smaka dig fram! Servera gärna rädisor till.

Ingredienser

400 400 g tunt skivad parmaskinka
1 1 dl kesella
1/2 1/2 dl crème fraiche
1 1 bit pepparrot, liten
salt och vitpeppar
säsongens sallad

Gör så här

1. Skala pepparroten och riv den.

2. Blanda pepparrot, kesella och crème fraiche. Krydda med salt och nymalen peppar. Blanda till en slät massa.

3. Lägg upp de sköljda sallatsbladen, skinkan och pepparrotsosten vackert på tallrikar.



SMAKLIG MÅLTID



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0